top of page

Een prachtige kinderkamer met mooie kinderstoffen

Voor de inrichting van de kinderkamer voor onze dochters hebben we lang na zitten denken. Je hebt natuurlijk talloze opties voor de inrichting van de kamer van je kind, maar je wilt het wel zo mooi mogelijk maken. We hebben er lang over gedacht om de kinderkamer in een bepaald thema in te richten. Onze dochters slapen samen op een kamer en dit vinden ze erg gezellig. Bovendien is er genoeg ruimte in de kamer om deze met zijn tweetjes te delen. Wat de inrichting van de kamer wat moeilijker maakte, is het feit dat onze dochters een heel verschillende smaak hebben. De een is bijvoorbeeld dol op prinsessen en wil het liefste alles in het roze. Hiervoor hadden we mooie kinderstoffen gevonden met Disney prinsessen erop. Van deze kinderstoffen was ze helemaal in de wolken. Aan onze andere dochter waren deze kinderstoffen echter helemaal niet besteed. Zij is absoluut geen prinsessen type en roze doet haar helemaal niets. Voor haar zou een roze kamer niks zijn. Dit maakte onze keuze voor de kinderstoffen dus weer een stuk lastiger. Natuurlijk wil je het liefste allebei je kinderen een groot plezier doen, maar hoe speel je dit klaar als ze allebei zulke verschillende voorkeuren hebben? Na een hele tijd wikken en wegen kwamen we er nog steeds niet uit en konden we geen kinderstoffen vinden waar onze dochters allebei dolenthousiast van werden. Toen bedachten we dat we wellicht het beste konden kiezen voor de wat neutralere kinderstoffen. Er zijn namelijk een hoop kinderstoffen met een vrij eenvoudige print die toch vrolijk staat, zoals ruitjes of stippen. Toch hadden we het idee dat we onze kinderen tekort zouden doen als we hun kamer zouden inrichten met deze stoffen. Uiteindelijk stonden we dus nog steeds voor een dilemma. En als ouder wil je natuurlijk niet een van je kinderen voortrekken door de een wel haar zin te geven en de ander niet. Gelukkig kwamen we op dat moment Kidsfabrics tegen.

Een groot aanbod van de mooiste kinderstoffen vind je bij Kidsfabrics

Bij Kidsfabrics keken we onze ogen uit bij het zien van de grote verscheidenheid aan kinderstoffen. Werkelijk alles op het gebied van kinderstoffen was hier verkrijgbaar. Er zijn kleurrijke kinderstoffen met prints van Disneyhelden of TV vriendjes, of juist vrolijke stoffen in zomerse thema’s. Ook waren hier rustige en eenvoudige kinderstoffen verkrijgbaar. Bij deze webwinkel s het bovendien mogelijk om elke stof per meter te bestellen, zodat je niet gelijk vastzit aan een groot stuk. Dit bood ons de mogelijkheid om voor onze ene dochter een prachtige zuurstokroze stof te kopen met Doornroosje erop: dit is haar favoriete prinses. Hiervan besloten we een dekbedovertrek en kussens voor haar te maken zodat ze nu kan slapen in haar eigen prinsessenbedje. Ze is er dolblij mee. Voor onze andere dochter vonden we kinderstoffen met een mooie onderwaterprint. Zij is dol op de zee en ze wil het liefste elk weekend naar het zwembad. Deze print met zeedieren en bloemen was haar op het lijf geschreven. Ook zij heeft nu haar eigen dekbedovertrek en kussen van deze stof. Gelukkig is het helemaal geen probleem dat ze een kamer delen, want dankzij de kleurrijke stoffen van Kidsfabrics zijn de stoffen heel goed te combineren. Voor de gordijnen hebben we gekozen voor een stof met een neutralere print. Zo zijn onze dochters allebei ontzettend blij met de kinderstoffen die we voor ze gekocht hebben en heeft de een niet het gevoel dat de ander wordt voorgetrokken. Daarbij is de kinderkamer uiteindelijk hartstikke leuk geworden. De kinderstoffen van Kidsfabrics zijn hierbij echt een uitkomst geweest! Bovendien zijn er op deze site allerlei voorbeelden van kinderkamers te vinden waar je flink wat inspiratie uit kunt putten. Deze voorbeelden hebben ons zeker op leuke ideeën gebracht! Iedereen is verbaasd wat voor een leuke kinderkamer we hebben weten te maken voor onze dochters, ook al zijn ze nog zo verschillend.

Bestel snel, makkelijk en veilig uw stoffen bij Kidsfabrics

Voor al uw kinderstoffen kunt u zeer goed terecht bij Kidsfabrics. Vanuit uw luie stoel kunt u op uw gemak het gehele aanbod bekijken in de webshop. Bent u op zoek naar een bepaalde kinderstof? Deze kunt u eenvoudig vinden op de site omdat de stoffen staan gesorteerd op categorie, kleur, onderwerp en merk. Zo vindt u dus snel en eenvoudig waar u naar op zoek bent. Voor de kinderstoffen van Kidsfabrics kunt u de volgende pagina’s bezoeken:

  • U kunt het stoffenoverzicht dat bestaat uit ruim 800 vrolijke kinderstoffen bekijken

  • U kunt online inspiratie opdoen voor de inrichting van de kinderkamer door de vele voorbeeldkamers op de website te bekijken

Op de website lees u alles over het bedrijf Kidsfabrics, de grote specialist op het gebied van kinderstoffen

Bestellen bij Kidsfabrics gaat zeer eenvoudig. Als u eenmaal heeft gevonden waar u naar op zoek was, voegt u dit artikel met enkele muisklikken toe aan uw winkelmandje. Vervolgens kunt u dit product snel en veilig afrekenen door middel van internetbankieren. De artikelen van Kidsfabrics zijn zeer scherp geprijsd dus het bedrag zal u zeker meevallen! Na het plaatsen van uw bestelling worden de stoffen zo snel mogelijk voor u geknipt in het atelier. U heeft uw artikelen al na 48 uur in huis! U zult nog lange tijd kunnen genieten van de hoge kwaliteit van de producten van Kidsfabrics. Graag tot ziens in de webshop van Kidsfabrics!


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • SoundCloud Long Shadow
bottom of page